Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

10 juli 07:18, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

06.10 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden. Ingen har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning.

02.37 samtal till polisen om en kvinna i 40-årsåldern i Flen som skulle ha blivit utsatt för misshandel för ett par dagar sedan. Polisen åkte till kvinnan, som då befann sig hos en bekant och en utredning om misshandel påbörjades. Polisen skjutsade hem kvinnan till sin egen bostad, förhör hölls om misshandeln. Det finns en misstänkt person, en man i 50-årsåldern men han har inte frihetsberövats, då det saknades skäl till det.

04.03 inringare meddelade till polisen att en man gick omkring i trädgårdar i Brunnsbacken, Eskilstuna. Polisen åkte till platsen för att kontrollera saken och då upptäcktes att någon hade flyttat saker och ställt på en plats ute vid en gata, som för att det skulle transporteras bort. En krossad fönsterruta upptäcktes också. I samband med att polisen undersökte platsen anträffades en man som vid förhör om vad han gjorde på platsen erkände att han försökt stjäla föremålen. Mannen, som är i 45-årsåldern är nu misstänkt för försök till stöld genom inbrott men ej frihetsberövad.

Utöver dessa händelser har ett antal kontroller genomförts utan att brottsmisstanke har uppstått samt ett antal trafikanter som har kontrollerats och rapporterats för trafikbrott.

Inga andra brott eller händelser finns att rapportera om.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen