Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

10 juli 07:19, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.35 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 40-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning.

00.23 SOS-larm till polisen om brand utomhus i en bil på Vrinnevigatan. Bilen brann med öppna lågor och polisen misstänker att branden är anlagd. Polisen har påbörjat en utredning om skadegörelse.

01.12 samtal till polisen om oljud på Måsgatan i Linköping. Några personer hade setts och polisen åkte till platsen. Det visade sig att en glasruta hade krossats och polisn påbörjade en utredning om skadegörelse.

01.45 väktare kontaktar polisen om att ett inbrott upptäckts på Fjärilsgatan i Norrköping. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om stöld genom inbrott, men det är oklart vad som kan ha stulits.

02.14 samtal till polisen om personer som setts uppträda misstänkt på Fredriksdalsgatan i Norrköping.Polisen åkte till platsen för att undersöka om något brott inträffat. Polisen upptäckte att en dörr hade brutits upp i närheten av den angivna platsen. En utredning om olaga intrång alternativt hemfridsbrott har påbörjats och en del föremål har tagits i beslag för spårsäkring.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen