Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

10 juli 07:15, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

22:21 Olovlig körning, Sundsvall
En patrull stoppar och kontrollerar en bilist i Nacksta. Föraren, en man, saknar behörighet för att köra bil och patrullen upprättar en anmälan om olovlig körning.

22:41 Trafikolycka, Sundsvall
SOS får samtal om en personbil och a-traktor som kolliderat på Landsvägsallén i Sundsvall. Föraren av a-traktorn förs till sjukhus för vård med, enligt sjukvården, lindriga skador. A-traktorn tagen i beslag för en teknisk undersökning. Föraren av personbilen, en man, misstänks för vårdslöshet i trafik och körkortet omhändertaget. Bilen bärgas från platsen.

00:24 Olovlig körning, Sundsvall
Polisen får samtal om en bilist som står på E4 i höjd med Maj. Föraren, en man, upplevs förvirrad och förs till sjukvård. Mannen har återkallat körkort och patrullen upprättar en anmälan om grov olovlig körning.

Under natten har polisen även fått samtal om en björn som sett i Sörberge. Björnen sågs även under måndagen. Eftersöksjägare är i området för att försöka spåra björnen. Polisen tar också kontakt med länsstyrelsen för dialog om vidare hantering. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen