Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

10 juli 11:05, Försvunnen person, Gotlands län

Den kvinna från Visby polisen sökt sedan i lördags är fortfarande inte hittad. Mer information om den röda cykel hon färdades på ges här.

Många har hört av sig om tips angående den kvinna som är anmäld försvunnen sedan i lördags. Kvinnan försvann från Visby och färdades när hon försvann på en röd cykel av äldre modell.

Många är engagerade och tips har kommit in om både kvinnor och röda cyklar över hela Gotland. Hittills har dock inget tips lett till att varken kvinnan eller cykeln har hittats.

Den röda cykel polisen vill ha tips om är av äldre okänd modell. Den är treväxlad med växelspak på styret. Den aktuella cykeln har också en så kallad dynamo på framhjulet, det vill säga en typ av generator man fäller ned för att cykelljuset ska fungera.

Har du tips kan du ringa 114 14 eller använda dig av tipsformuläret på polisen.se som är inlänkat nedan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen