Uppdaterad 11 juli 13:54

10 juli 15:00, Försvunnen person, Kristinehamn

Försvunnen person från Kristinehamn

Polisen söker en försvunnen 52 årig kvinna vid namn Gudis. Hon försvann under förmiddagen igår tisdag förmiddag från sitt boende i Kristinehamn. Under kvällen har hon varit synlig i Sunne. Därefter finns inga iakttagelser av Gudis som har anhöriga i Sunne samt trakterna av Torsby. 

Gudis beskrives enligt följande. 155-160 cm lång, kraftig, uppsatt hår, blond och bär glasögon. Vid försvinnandet bar hon en svart kavaj och svart sjal. Från gårdagskvällen finns en uppgift om att hon då även bar en ljusgrå kappa. Hon är i bra kondition och van att gå mycket i skog och mark. 

Polisen är angelägen om att från allmänheten få in uppgifter som hjälper oss att hitta Gudis. Den som tror sig ha sett eller ser Gudis ombeds att ringa 11414 och begära att få bli kopplad till polisens kontaktcenter för att lämna informationen. 

(Uppdattering 2019-07-11 kl 13:53)

Kvinnan är tillrätta och åter Kristinehamn

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen