Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 11 juli 08:21

11 juli 00:04, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens händelser.

22:08 Skadegörelse, Teg Umeå
Polispatruller och hundpatrull larmades till en adress på Teg i Umeå gällande skadegörelse. Detta då fyra maskerade män tog sig in på adressen och slog söder flera fönster i bostaden. Personerna på adressen kunde tag sig ut från bostaden oskadda. De fyra männen hade tillhyggen med sig, men riktade inga slag mot personer. De fyra männen hade lämnat i en bil innan patrullerna kom till platsen. Patrullerna letade efter bilen och personerna under kvällen, samt tog upp anmälan och gjorde brottsplatsundersökning i bostaden. Ingen person är frihetsberövad.

Uppdatering av kommunikatör Liv Fahlén:

22:42 Brand Lycksele

Larm inkommer om brand i byggnad på Björnstigen i Lycksele. Patrullen kommer att upprätta anmälan om brand, oklar rubricring.

Övrigt:
Under kvällen och natten har polisen haft fyra trafikkontroller i Umeå kommun. På Ersmarksvägen, Holmsundsvägen, på E4 i höjd med Anumark och på Järnvägsallén. Samtliga förare var nyktra. På Järnvägsallén utfärdade polisen tre böter för hastighetsöverträdelse.

En person har omhändertagits för fylleri.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen