Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

11 juli 06:00, Sammanfattning natt, Hallands län

Förutom explosionen i Ullared har det varit en normal natt.

02.15 Ullared, allmänfarlig ödeläggelse
I centrala samhället hörs en hög explosion och ett flertal personer hör av sig till polisen. Det visar sig att något har exploderat vid en parkerad bil. Inga personskador, bara matriella skador. Platsen är avspärrad för teknisk undersökning och nationella bombskyddet är på väg till platsen.

10.00 Uppdatering
Nationella bombskyddet har varit på plats och säkrat området samt inte hittat något annat explosivt föremål. Området är överlämnat till polisens tekniker som påbörjat sin brottsplatsundersökning. Polisen kommer under dagen att påbörja dörrknackning i området i förhoppning av att få in iakttagelser gjorda i området som kan kopplas ihop med explosionen.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen