Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

11 juli 06:00, Sammanfattning natt, Västra götalands län

Det har varit en normal natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

03.00 Stenungsund, brand
Vid Fregatten på brygga 10 är det någon som eldar och det börjar brinna i bryggan. Det ligger ett flertal båtar förtöjda vid bryggan men räddningstjänsten lyckas begränsa elden till bara bryggan. Efter cirka 45 minuter lyckas räddningstjänsten få branden under kontroll.

04.37 Hisingen, stulen bil
På Lundbyleden stoppas en bil med tre personer i för kontroll. Bilen visar sig vara falskskyltad och bilen är anmäld stulen. De tre i bilen grips misstänkta för tilolgrepp av fortskaffningsmedel.

05.10 Göteborg, trafikolycka
På Luftvärnsvägen i höjd med Kvibergs skolan är det en bilist som kör av vägen och in i ett förråd vid skolan. En person ses gå från platsen och är ej anträffad.

05.59 Alingsås, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Lygnareds camping med anledning av att ett husvagn ska brinna. Det visar sig att det brunnit i tre husvagnar som skulle iväg till skroten. Alla tre blev nedbrunna. Inga personskador och det är oklart vad som orsakat branden. 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen