Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

11 juli 07:03, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet, 22-07.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:57 Narkotikabrott, Östersund
En patrull stoppar och kontrollerar en bilist i Torvalla. Två personer springer från bilen, men efter en kortare språngmarsch stoppades en av dem. Personen, en man i 20-årsåldern, visar tecken på att vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning. Han misstänks för ringa narkotikabrott för eget bruk.

03:37 Olovlig körning, Strömsund
En patrull stoppar en motorcyklist i Strömsund. Föraren, en man, har återkallat körkort. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan om grov olovlig körning.

Tre viltolyckor har anmälts till polisen under natten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen