Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

11 juli 06:55, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet, 22-07.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:19 Misshandel, Sundsvall
Polis beordras till en lägenhet på en adress i Sundsvall med anledning av en misshandel. En kvinna ska ha blivit slagen av en man. Mannen och kvinnan har en relation. Mannen, som är i 35-årsåldern, grips misstänkt för misshandel och skadegörelse. Mannen släpptes fri efter förhör.

23:55 Skadegörelse, Sundsvall
Polisen får samtal om personer som sparkat på en bil i Stenstan. En patrull åker till platsen. De håller förhör och upprättar anmälan gällande skadegörelse. En man i 25-årsålden är misstänkt.

03:24 Misshandel, Sundsvall
Polis beordras till centrala Sundsvall med anledning av en misshandel. En man ska ha misshandlat en kvinna. Mannen och kvinnan har en relation. Mannen, som är i 45-årsåldern, grips misstänkt för misshandel. Kvinnan skjutsas av polis till sjukvård.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen