Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

11 juli 07:17, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

07.05 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 40-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och två har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

01.33 polisen träffade på en man i 20-årsåldern som verkade påverkad på Klostergatan i Jönköping. Han fick följa med för provtagning och förhör, misstänkt för ringa narkotikabrott.

02.08 vid en rutinkontroll av en bilist på riksväg 40 i Forserum uppstod misstanke om rattfylleri. Det var en man i 40-årsåldern som fick följa med för provtagning och förhör, misstänkt för grovt rattfylleri och hastighetsöverträdelse.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen