Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 11 juli 08:27

11 juli 07:35, Trafikolycka, Norrköping

Kökrock på länsväg 209 i Östra Husby.

07.01 SOS-larm till polisen om att en trafikolycka inträffat på länsväg 209 i korsningen med Skenäsvägen. Tre bilar ska vara inblandade och antalet drabbade är oklart.

07.26 polisen är framme vid olyckan.

07.37 ingen person är skadad.

07.58 polisen är nu klar på olycksplatsen och vägen är fri. En av förarna, en kvinna i 20-årsåldern, har fått ett bötesföreläggande på 2000:- för att ej ha hållit tillräckligt avstånd till framförvarande fordon. De materiella skadorna blev små.

 

Trafikförordningen 3 kap 2§:  "Avståndet till ett framförvarande fordon skall anpassas så att det inte finns risk för påkörning om det saktar in eller stannar. Avståndet skall också anpassas så att andra trafikanters omkörning underlättas."

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen