Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 11 juli 12:01

11 juli 11:26, Trafikolycka, Jönköping

Trafikolycka på E4 södergående trafikplats Ljungarum.

10.47 SOS-larm till polisen om att en trafikolycka ska ha inträffat på E4 trafikplats Ljungarum påfarten i södergående körriktning.

11.00 polisen är framme vid olyckan. En lastbil och en personbil har krockat. Trafiken rulla sakta förbi olycksplatsen.

11.53 polisen är nu klar på platsen. Ingen person har skadats vid olyckan men personbilen behövde bärgas efter att ha blivit påkörd bakifrån av en lastbil med släp. Polisen har utfärdat ett bötesföreläggande på 2000:- till lastbilsföraren för att han ej har hållit tillräckligt avstånd till framförvarande fordon.

Trafikförordningen 3 kap 2§:  "Avståndet till ett framförvarande fordon skall anpassas så att det inte finns risk för påkörning om det saktar in eller stannar. Avståndet skall också anpassas så att andra trafikanters omkörning underlättas."

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen