Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 12 juli 15:13

11 juli 14:33, Försvunnen person, Gällivare

Polisen söker en man i Gällivare.

Mannen är i 70-års åldern och bär troligtvis skinnhatt och skinnväst över en skjorta. Mannen går lite haltande på grund av en fotskada. Mannen anmäldes saknad av anhöriga under eftermiddagen och försvann fråncentrala Gällivare. Ca 180 cm lång, normal kroppsbyggnad.

Polisen är tacksamma för observationer gällande mannen. För tips ring 11414.

 

Uppdatering fredag 12/7 kl 09.05

Polisen söker fortsatt efter mannen och kommer under dagen att intensifiera sökandet med bland annat hjälp från fjällräddarna. 

Mediakontakt: Maria Jakobsson, kommunikatör tel 070-2525673

 

Uppdatering fredag 12/7 kl 15.10

Den försvunne mannen är anträffad avliden. Han hittades av en civil hundförare i terrängen runt Nunnisvaaraområdet. Anhöriga är underrättade. Under dagen har såväl civila som polisiära hundförare varit ute i terrängen. Helikoptern har flygit över området och två personer från Hemvärnet har deltagit i eftersöket. Polisen har även haft patruller ute i terrängen.

Polisen tackar alla som hjälpt till i eftersöket av mannen.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen