Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 11 juli 18:11

11 juli 15:46, Trafikolycka, Hjo

Person påkörd, Bangatan.

Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till platsen, där en bilist ska ha kört på två personer, och därefter ska bilen ha kört in i ett träd. Föraren av blen, en man, finns kvar på platsen. De båda påkörda personerna uppges båda vara vakna och talbara, men skadeläget är okänt.

16.22 De påkörda personerna är en kvinna och ett barn. Kvinnan är förd med ambulans till sjukhus, men barnet har inte behövt att föras. Även föraren av bilen förs med ambulans till sjukhus. Bilen kommer att bärgas från platsen.

18.08 Tre personer har befunnit sig på en refug i anslutning till en övergångsställe när de blir påkörda av bilen. Kvinnan som fördes med ambulans till sjukhus har en trolig farktur i en fot, ett barn har fått ett rivsår från ett bälte i en cykelstol, och en man är oskadd. Föraren av bilen, en man i 90-års åldern, uppgav smärtor i nacke och han fördes med ambulans till sjukhus. En anmälan gällande grov vårdslöshet i trafik samt vållande till kroppsskada upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen