Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

11 juli 16:22, Stöld, Norrköping

Stöld av två väskor från uteservering.

12.33 Polisen fick samtal om stöld av två väskor i centrala Norrköping.

12.38 Polis på plats. Ett par hade blivit bestulna på varsin väska när de satt på en uteservering nära Spiralen. En kvinna hade kommit fram och pratat med dem och fått deras uppmärksamhet, medan en man stal två väskor. I den ena fanns det bland annat en surfplatta, mobiltelefon, bilnyckel, kontanter, m.m.. De bestulna upptäckte att väskorna var borta när kvinnan och mannen hade lämnat platsen.

13.15 Polisen har letat efter gärningspersonerna med flera patruller, utan att hitta dem. En anmälan om grov stöld upprättas. Värdet på det stulna är oklart.

Signalement på kvinnan: 150-170 cm lång, mörkt axellångt lite lockigt hår, lite kraftig, glasögon, ålder cirka 50+, rund i ansiktet, mönstrad tröja.

Signalement på mannen: cirka 160 cm lång, mörkt/gråsprångt hår.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen