Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 11 juli 20:46

11 juli 17:03, Rattfylleri, Kungsbacka

Förare kontrollerad i samband med trafikolycka, E6 Kolla.

Polis och räddningstjänst arbetar på E6 med en trafikolycka med tre personbilar inblandade. Polispatrull har i samband med arbetet satt ut ett varningstält på E6. Ett tält som används för att varna trafikanter för att en olycka inträffat, och att man som förare ska sakta ner. Dock kör en förare av en personbil ner tältet, och är nära att köra på både brandmän och polis som arbetar på platsen. En brandman uppges ha fått hoppa åt sidan, men han ska inte ha fått några skador i samband med händelsen. Polis stoppar personbilen, och föraren, en man, misstänks för rattfylleri. Han tas med för provtagning, och är nu misstänkt för grovt rattfylleri. Han saknar även körkort och är dessutom efterlyst.

20.45 Mannen är misstänkt för grovt drograttfylleri, grov olovlig körning samt natrkotikabrott genom eget bruk.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen