Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

12 juli 06:00, Sammanfattning natt, Västra götalands län

l natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

22.35 Göteborg, skadegörelse
Vid Morängatan i Strömmensberg griper polisen två män misstänkta för skadegörelse på parkerade bilar, två stycken. De båda misstänks vara narkotikapåverekade varav en sprungit runt naken förutom att han hade skor på fötterena. De hade slitit loss backspeglar på två parkerade bilar och hoppat på bilar.

23.03 Karlsborg, drograttfylleri
Vid Läget , Svanvik är det en man som kör vält med sin moped men klarar sig med skrapsår. Han misstänks vara narkotikapåverkad och får följa med för provtagning.

23.57 Borås, rattfylleri
Vid Gånghästersvägen stoppas en manlig bilist för kontroll. Han misstänks vara alkohoilpåverkad och får följa med för provtagning.

01.33 Göteborg, brand
Polis och räddningstjänst larmasa till Falkenbergsgatan i Krokslätt med anledning av att det brinner i flera baracker på platsen. Inga personskador och räddningstjänsten släcker. Inghen misstanke om brott.

03.52 Göteborg, mordförsök
Vid Vågmästareplatsen på Godemansgatan är det en man i 30-årsåldern som blir knivhuggen i bröstet i samband med ett rånförsök. En okänd kille frågar den knivhuggne om han får köpa dennes mobiltelefon men nekas detta. Killen tar då upp en kniv och hugger mannen i bröstet. Killen springer sedan från platsen. Mannen körs till sjukhus och är vaken och talbar.  

 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen