Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

12 juli 07:16, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.50 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 50-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, två har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.11 SOS-larm till polisen om brand på Utställningsvägen i Himmelstalund, Norrköping. Det visade sig vara en bastu som brann med kraftig rökutveckling. Polisen har påbörjat en utredning om skadegöresle genom brand.

00.41 larm om trafikolycka i Packhusrondellen i Norrköping. Det visade sig vara en personbil som blivit påkörd av en lastbil bakifrån. En man i 20-årsåldern fördes till sjukhus med ambulans. Olyckan kommer att utredas av polisen.

01.48 viltolycka med älg på E22 Tryserum. Det finns inga uppgifter om personskador men älgen och bilen skadades. Älgen spran till skogs och spårades av en eftersöksjägare. Bilen bärgades.

03.17 polisen träffade på en man i 30-årsåldern som verkade drogpåverkad och han fick följa med för provtagning och förhör.

Några ytterligare brott eller händelser finns inte att rapportera om.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen