Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

12 juli 07:34, Sammanfattning kväll och natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet (22-07).

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett antal kontroller av personer och fordon, två ordningsbot har utfärdats för olika trafikbrott.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:19 Olaga hot Sundsvall. Person som ska ha blivit hotad av annan person på restaurang i Birsta. Polis har varit på plats och hållit förhör. En anmälan om olaga hot kommer att upprättas.

23:46 Misshandel Härnösand. Man som ska ha misshandlat annan man. Polis har varit på plats och hållit förhör. En anmälan om misshandel och olaga hot kommer att upprättas.

23:52 Skottlossning Sundsvall. Flera inringare som uppger att de hört skottlossning i Ljustadalen. Polis beordras till området. Flera patruller har sökt av området utan att något som tyder på skottlossning påträffas. Ingen person med skottskada har uppsökt sjukvården. Insatsen avslutas.

00:45 Stöld/inbrott Sundsvall. Samtal om pågående inbrott hos företag i Kubikenborg. Polis beordras till platsen. En man påträffas inne på företagsområdet. Patrullen håller förhör, en anmälan om olaga intrång kommer att upprättas.

En morgon utan akuta händelser i länet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen