Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

13 juli 06:50, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Här följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson.

00.12 Vänersborg, våld mot tjänsteman
Vid en krog på Kungsgatan har en väktare fått ett knytnävsslag i ansiktet. En misstänkt man i 20-årsåldern tas omhand av väktarna och polis tillkallas. Han grips misstänkt för våld mot tjänsteman.

00.21 Hjo, trafikolycka
På länsväg 195 i Fågelås södra har det inträffat en singelolycka med motorcross. Föraren, en man i 25-årsåldern, förs till sjukhus med smärtor i ena axeln. Han har blåst positivt i polisens sållningsinstrument och är misstänkt för rattfylleri.

02.36 Brålanda, arbetsplatsolycka
På Toppfrys i Brålanda har en man ramlat ner från en stege, ett fall på cirka tre meter. Mannen, som är i 50-årsåldern, har slagit i huvudet och varit avsvimmad. Han förs till sjukhus och polisen skriver en anmälan om arbetsplatsolycka.

03.45 Göteborg, grov stöld
På Linnégatan har en man blivit bestulen på sin mobiltelefon. Fyra personer omringade honom och slet i hans kläder samtidigt som de tog hans mobil. Därefter sprang de ner mot Andra Långgatan och har inte hittats. Polisen skriver en anmälan om grov stöld.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen