Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 13 juli 23:14

13 juli 19:47, Trafikkontroll, Surahammar

Omhändertagna körkort och brott mot ordningslagen

I samband med en trafikkontroll på rv66 I höjd med Surahammar stoppades en förare som framförde sitt fordon i en hastighet av 128km/h. Tillåten hastighet var 70km/h. Föraren fick böter och körkortet omhändertogs på platsen.

 

Efter att ytterligare körkort har omhändertagits uppstod vissa oroligheter med bland annat ca 150 ungdomar som var på platsen. Flertalet polispatruller samt helikopter kallades till platsen för att lugna ned oroligheterna.

En polisbil fick extraljusen söndersparkade och en anmälan om skadegörelse har upprättats. Även en anmälan om brott mot ordningslagen har upprättats där arrangören av samankomsten är misstänkt för icke tillståndgsgiven allmän samankomst.

Det hela skall ha handlat om någon form av bilträff.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen