Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

13 juli 23:46, Misshandel, grov, Norrköping

Grov misshandel Hageby Norrköping.

Kl. 22:42 inkommer samtal om pågående misshandel. Polispatruller till platsen som anträffar en knivskuren man. Mannen har skador i rygg och arm och förs till sjukhus i ambulans, ej allvarligt skadad. Övriga patruller söker i området efter gärningsmän samt utför diverse utredningsåtgärder.  

Uppdaterad: På Vrinnevi bedömer sjukvårdspersonal skadorna på målsäganden som allvarliga men dock ej livshotande. Målsäganden är en man i 25-års åldern.

Brottsplatsen är avspärrad och teknisk undersökning genomförs. Vittnesförhör på plats har genomförts. Polisen är så klart intresserade av kontakt med fler vittnen till händelsen, ring i så fall 114 14.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen