Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

14 juli 06:50, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson.

21.12 Partille, rån
Fyra killar och en tjej mellan 16-19 år har tagit sig in på Vallhamraskolan och stulit välkomstpaket till spelarna i Gothia Cup. Paketen innehåller bl a Lisebergskort, passerkort m.m. Skolvärdar upptäcker dock detta och konfronterar dem och försöker ta tillbaka paketen. Handgemäng uppstår och en av skolvärdarna blir misshandlad. Polis som kommer till platsen kan gripa samtliga fem personer som sen har förhörts under natten. En anmälan om rån motvärnsfallet skrivs av polisen. Åklagare har under morgonen anhållit samtliga fem misstänkta för rån.

03.14 Skara, rån
I Gamla Staden har en man i 18-årsåldern blivit rånad på sin klocka. Flera personer har hoppat på honom och tagit klockan. Efteråt blöder han från ett jack ovanför ena ögat och ambulans tillkallas. Ingen gripen. Polisen skriver en anmälan om rån.

03.19 Sotenäs, misshandel
I Hunnebostrand har två män i 25-årsåldern blivit misshandlade. Oklart exakt var detta har skett eller hur det har gått till. Den ene av männen får åka med ambulansen till NÄL för kontroll. En anmälan om misshandel skrivs.

03.30 Trollhättan, brand
På Drottninggatan vid parken har en mindre lastbil börjat att brinna. Räddningstjänsten släcker branden och polisen skriver en anmälan om grov skadegörelse genom brand. Ingen misstänkt.

04.48 Götene, inbrott
På Järnvägsgatan har det varit inbrott i en järnhandel. Larmet har utlösts och polis åker till platsen. I nuläget oklart vad som stulits. Polisen har säkrat vissa spår och skrivit en anmälan om grov stöld genom inbrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen