Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

14 juli 07:35, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

En person har omhändertagits för fylleri.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:32 Misshandel Strömsund. Bråk med ett flertal personer inblandade vid kajen. Polis beordras till platsen. Efter kontroll och förhör kommer patrullen att upprätta en anmälan om misshandel. Inga närmare uppgifter om vad som förevarit.

01:19 Misshandel Strömsund. Man som ska ha misshandlat annan man vid hembygdsgården. Polis har varit på plats och tagit upp en anmälan om misshandel.

03:16 Mordförsök Östersund. Man som skadat en annan man med en kniv i samband med ett bråk i en lägenhet i centrala Östersund. Polis beordras till platsen. En man i 50-årsåldern omhändertas av ambulanspersonal och förs till sjukhus. På platsen grips en man i 60-årsåldern som i nuläget är misstänkt för försök till mord, han är senare anhållen av jouråklagare. Senast på onsdag klockan 12:00 måste åklagare ta beslut ifall mannen ska begäras häktad. Brottsplatsen är avspärrad i väntan på teknisk undersökning.

En morgon utan akuta händelser i länet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen