Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 15 juli 11:37

15 juli 04:33, Misshandel, grov, Stockholm

Flera samtal kommer om bråk i/vid Rågsveds Centrum. Någon skall vara skadad och flera personer ska ha lämnat i bil i samband med bråket.

På plats påträffas en man med en blödande skärskada i benet. Han är förd till sjukhus med vad som initialt inte bedöms vara livshotande skador. Patrull är med till sjukhuset för att höra målsäganden vidare.

Ytterligare en person med liknande skador har strax efter larmet kommit in till sjukhus med privatpersoner. Det kan inte uteslutas att han varit inblandad i samma bråk.   

En trolig brottsplats är påträffad och den och platsen där målsäganden påträffades är avspärrade i väntan på teknisk undersökning.  

Patruller håller förhör med de båda målsäganden och personer som uppehåller sig i området och ingen är gripen. Den initiala brottsrubriceringen är grov misshandel alt. försök till mord.

Uppdatering klockan 09:45

Tekniker är nu på brottsplatsen och har börjat undersökning/spårsäkring. De båda målsäganden är under vård på sjukhus och kommer att höras igen under dagen. Ingen är ännu gripen.

Uppdatering klockan 11:30

Teknikerna är klara och avspärrningen av brottsplatsen är hävd. Utredningen fortsätter. 

  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen