Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

15 juli 04:48, Brand, Norrköping

Brand i Galleria

KL 02.36 Norrköping Gamla Staden Drottninggatan. A-klassat inbrottslarm inkommer från galleria på platsen. Vid polispatrullens ankomst visade det sig att det var rökutveckling och brand från lokalerna. Då räddningstjänsten släkt branden går det att konstatera att någon med hjälp av ett fordon som murbräcka har forserat en av infarterna till gallerian. I nuläget kan vi konstatera att minst en av de butiker som inryms i gallerian har haft påhälsning av gärningsmän. Vad som är tillgripet är i nuläget oklart. Branden har uppstått genom att bilen som använts som murbräcka sannolikt har antänts av gärningsmännen. Rättsläget just nu är misstanke gällande grov stöld och mordbrand. Platsen är just nu avspärrad i avvaktan på teknisk undersökning som kommer att påbörjas inom kort.

Mikael Ehne// Vaktkavande befäl

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen