Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

15 juli 07:21, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

06.15 polisen har  hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, i huvudsak utan utan brottsmisstankar. Tre personer har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och två har fått följa med för provtaning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.45 gränspolisen på Skavsta har gripit tre personer, två i 20-årsåldern och en i 35-årsåldern misstänkta för människosmuggling och brukande av falsk urkund. De transporterades till polisstationen i Nyköping där de förhördes och anhölls av åklagare. Frågor besvaras av åklagarmyndigheten.

02.09 vid en kontroll av en man i 25-årsåldern på Brogatan i Torshälla uppstod misstanke om drogpåverkan. Mannen blev misstänkt för ringa narkotikabrott och fick lämna prov och han förhördes också.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen