Uppdaterad 16 juli 13:59

16 juli 11:36, Rån, Eksjö

Larm om bråk visade sig vara misstänkt rån.

10.25 polisen fick samtal från flera inringare om att tre män var i bråk på Österlånggatan i Eksjö. Inringare gav initialt en bild av att två män misshandlade en tredje.

10.31 polisen är framme på platsen och börjar utreda vad som hänt.

11.30 polisen har fått fram uppgifter som utgör grund för att misstänka att ett rån har inträffat och därför påbörjas en utredning om rån. Två personer är misstänkta för brottet och de greps i närheten av där brottet ska ha inträffat. De båda gripna kommer att föras till polisstationen där de ska förhöras varefter åklagare kommer att fatta beslut om den fortsatta utredningen.  Polisen arbetar nu med att hålla förhör med den som drabbats, samt med ett flertal personer som är vittnen.

En av de gripna är en man i 35-årsåldern. Den andre vägrar berätta vem han är och ett arbete med att identifiera honom påbörjas. De drabbade är en man i 30-årsåldern.

13.59 Den andre gärningsmannen är nu identifierad och det är också en man i 35-årsåldern. Den drabbade mannen har sårskador i huvud/ansikte och ömhet i kroppen.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen