Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 16 juli 21:27

16 juli 20:30, Försvunnen person, Luleå

Man f. -34 saknad sedan kl 13:00 den 16/7 - mannen anträffad

Polisen söker en man sedan anhöriga hört av sig och anmält att han inte kommit hem efter en cykeltur. Anhöriga beskriver mannen som dement, han lämnade bostaden på Hjortstigen i Luleå den 16/7 vid 13-tiden. Det är oklart var mannen skulle någonstans. Polisen har varit på plats och genomfört ett så kallat närsök utan att mannen anträffats, nu behöver polisen hjälp med att få iakttagelser som kan leda till att mannen hittas.

Uppdatering kl 21:25:

Mannen anträffad efter hjälp från allmänhet. Det var en person som ringde till polisens ledningscentral och berättade att han stod bredvid mannen och att han verkade behöva hjälp. Polisen har skjutsat hem mannen och pratat med anhöriga.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen