Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

17 juli 06:00, Sammanfattning natt, Västra götalands län

Det har varit en natt med en större händelse på Hisingen.

01.55 Hisingen, mord
Vid Hjalmar Brantingsplatsen är det två killar som under knivhot blir rånade av tre personer, två killar och en tjej. De blir avtvingade mobiltelefoner, en halskedja och en väska. I samband med rånet blir en av målsägarna knivhuggen. När polis kommer till platsen anträffas de båda killarna varav den knivskurne är allvarligt skadad och körs till sjukhus med ambulans. Några timmar senare uppger sjukhuset att han är avliden på grund av skadorna. Han blev 18 år gammal. Polis söker efter de tre rånarna i närområdet och kan gripa dom i närheten. Godset som de kom över anträffas och tas i beslag. Polisen inleder en förundersökning gällande mord.

03.56 Borås, inbrott
Vid Stora Brogatan är det någon som krossar en ruta till Tune Scandinavia,  en butik som säljer exklusiva cyklar. En cykel till ett värde av cirka 50 000 - 60 000 kronor saknas. Ingen gripen.    

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen