Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

17 juli 07:27, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.30 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 30-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen har frihetsberövats.

05.17 en inringare ringde från Vadstena och anmälde att ett inbrott nyss hade inträffat i mannens bostad där han sov. Inringare ska ha blivit av med sin dator och tjuven / tjuvarna försvann innan inringaren han se dem. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om grov stöld samt genomförde spaningar, även med polishund. Spaningarna ledde dock inte till något gripande. Polisen är angelägen om att komma i kontakt med personer som kan ha sett något misstänkt i anslutning till bostäderna i närheten av Rådhustorget. Tipsa polisen på 114 14 eller via polisens tipsformulär på polisens hemsida.

Inga andra brott eller händelser finns att rapportera om.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen