Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

17 juli 10:03, Misshandel, Eskilstuna

Kvinna utsattes för misshandel av man.

07.46 polisen fick uppgift om att en kvinna skulle ha blivit misshandlad i sin bostad i centrala Eskilstuna.

08.04 polisen är framme hos kvinnan och börjar utreda vad som kan ha hänt.

08.35 polisen har påbörjat en utredning om misshandel eftersom det finns misstankar om att mannen ska ha slagit henne i ansiktet. Mannen, som är i 30-årsåldern fanns också i bostaden och han greps för misshandel och fördes till polisstationen för förhör.

De drabbade kvinnan är i 25-årsåldern och hon har följt med polisen till ett förhör som ska ske på polisstationen. Den drabbade kvinnan och den misstänkte har eller har haft en relation med varandra. Polisen har också hållit förhör med grannar till kvinnan för att få ytterligare uppgifter till nytta för utredningen.

Efter att mannen har förhörts kommer polisen att föredra ärendet för åklagare som kommer att besluta om den fortsatta förundersökningen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen