Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

18 juli 07:31, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

06.30 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 35-tal rutinärenden, mestadesl utan brottsmisstankar. En person har gripits, tre har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.05 samtal till polisen om bråk på Kungsgatan i Eskilstuna. Polisen åkte till platsen och efter en stund framkom uppgifter om att en person, man i 55-årsåldern ska  ha blivit misshandlad. Polisen grep en man i 30-årsåldern som åklagare beslutade ska höras efter tillnyktring. Något anhållningsbeslut är inte fattat vid 06.45-tiden.

01.25 larm till polisen om trafikolycka på länsväg 811 vid Kolbro Runtuna i Nyköping. En bilist som kört av vägen varvid bilen blev kraftig demolerad. I bilen färdades fem personer och alla fem fördes till sjukhus med ambulans. Flera av de i bilen har fått allvarliga skador. En manlig förare i 20-årsåldern är misstänkt för vårdslöshet i trafik och vållande till kroppsskada och bilen är tagen i beslag för undersökning.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen