Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 18 juli 13:23

18 juli 07:32, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.55 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 60-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen person har gripits, en har omhändertagits och två har fått följa med för provtagning.

00.11 viltolycka personbil - älg på E22 Ringarum. Ingen personskada men bilen fick stora skador och älgen dog på en plats i närheten.

01.51 inbrott i butik på Hestravägen i Hestra, Ydre. MC-kläder till ett okänt värde har stulits efter att tjuvar har krossat en glasruta. Brottsplatsundersökning kommer att genomföras under dagen.

01.53 larm till polisen om brand i Linghem, där en bastu skulle ha fattat eld. En man i 45-årsåldern fördes till sjukhus med mycket allvarliga brännskador. Polisen har påbörjat en utredning om allmänfarlig vårdslöshet. Uppdatering 13.22: Polisens kriminaltekniker har nu varit på brandplatsen och genomfört en del av den kriminaltekniska undersökningen. Avspärrningaen har misnkats ner till ett mindre område.

01.54 samtal till polisen om inbrott i bostad i Enebymo, Norrköping. En altandörr är uppbruten när den drabbade kommer hem. Tillrört i huset. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om grov stöld och även en brottsplatsundersökning är genomförd för att säkra spår. Oklart vad som stulits och det finns ingen misstänkt.

03.17 samtal till polisen om att en misshandel ska ha inträffat på Ågatan i Linköping. En man i 20-årsåldern blödde kraftigt i ansiktet eftter misshandel. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om misshandel, vittnen förhördes och tre personer kontrollerades. Ingen är ännu formellt misstänkt.

06.52 vid en rutinkontroll av en bilist på Bredgatan i Norrköping blev föraren misstänkt för rattfylleri. Det var en man i 60-årsåldern som fick följa med för provtagning och förhör.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen