Uppdaterad 18 juli 21:36

18 juli 14:41, Stöld/inbrott, Växjö

Norr. Ett par överraskas av en obehörig man i deras hem.

Ett par på Norr överraskas av en obehörig man i deras villa. En granne ansluter och med gemensamma krafter kan mannen hållas kvar. Polis skickas till platsen.

När polis anländer, anträffas gods från villan på mannen och han grips misstänkt för grov stöld.

Uppdatering kl. 21.15: Mannen som är gripen är i 35-årsåldern och misstänks även för ytterligare en rad brott, efter en händelse som inträffade i närheten innan han greps.

Mannen misstänks ha stulit en bil från ett garage till en villa i samma område. Bilen kolliderar med garageporten och sedan med ett staket till en intilliggande villa. Mannen kör vidare och kolliderar med vägskyltar samt en annan bil, innan kollision sker med en lyktstolpe och mannen lämnar bilen till fots.

Ingen personskada uppstod under färden.

Mannen misstänks sammanfattningsvis för grov stöld, tillgrepp av fortskaffningsmedel, grov olovlig körning, grovt rattfylleri, grov vårdslöshet i trafik och obehörigt avvikande från trafikolycksplats (smitning från trafikolycka).

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen