Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

19 juli 05:55, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Här följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och i kväll kommer Thomas Fuxborg.

23.12 Göteborg, brand
På Kålsereds Byväg har det av okänd anledning börjat brinna i ett hus. Räddningstjänst samt polis till platsen. Huset går inte att rädda och inget tyder på att någon person ska ha befunnit sig i huset. En anmälan om mordbrand har upprättats.

01.36 Göteborg, trafikolycka
Vid korsningen Cederbourgsgatan - Södra Vägen har en motorcykel kört omkull. Föraren, en man i 40-årsåldern, förs till Sahlgrenska sjukhuset med lindriga skador. Han misstänks för drograttfylleri samt olovlig körning.

03.07 Kungälv, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Ivar Claessons gata där det ska brinna i en lägenhet. Branden har börjat på balkongen och spridit sig in i lägenheten. Orsaken till branden kan vara en kvarglömd cigarett på balkongen. Inga personskador. Polisen skriver en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet.

03.29 Falköping, brand
Bil som börjat brinna på en parkering till en verkstad på Hollendergatan. En bil blir utbränd och ytterligare en får vissa brandskador. Polisen skriver en anmälan om skadegörelse genom brand.

04.04 Lysekil, inbrott i butik
Larmet går från ICA Nära i Grundsund. I kameror kan man se att tre personer med halsdukar runt ansiktet befinner sig i butiken. Personerna lämnar platsen i en bil i riktning mot Fiskebäckskil. Ett kassaskåp innehållande bl a pengar har lyfts ut och lastats i bilen. Polisen är på plats i området men ännu har ingen gripits.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen