Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

19 juli 07:34, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens händelser i polisområde Östergötland.

06.50 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 50-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, tre omhändertagna för berusning/ordningsstörning och en har fått genomgå provtagning på grund av misstänkt påverkan av droger.

00.13 vid en rutinkontroll av en bil på Lindövägen i Norrköping har en person fått följa med för provtagning på grund av misstanke om ringa narkotikabrott. Det var en man i 25-årsåldern som blev misstänkt för ringa narkotikabrott.

02.21 samtal till polisen om att en trafikolycka inträffat på länsväg 891 i Kvarsebo. enligt en inringare ska en bil ha voltat och hamnat på taket. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning och grov olovlig körning, drograttfylleri och ringa narkotikabrott. Den som misstänks vara föraren är en man i 25-årsåldern och han fick följa med för provtagning och förhör.

05.26 polisen kallades till Rimforsa med anledning av att en person setts uppträda misstänkt vid en bil. När polisen kom till platsen satt en man i bilen och han försökte springa iväg men föll omkull. Det visade sig att mannen försökte stjäla bilen, som var av äldre modell. Det var en man i 35-årsåldern och han greps för försök till tillgrepp av fortskaffningsmedel. När mannen visiterades anträffades en mindre mängd narkotika och en kniv. Mannen är nu misstänkt för försök till tillgrepp av fortskaffningsmedel, narkotikabrott innehav och brott mot knivlagen.

Polisen har inga andra brott eller händelser att rapportera om.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen