Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

19 juli 07:11, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Västerbotten, ett urval av nattens polisverksamhet

Kl 00:00-07:00

Det har varit en natt med relativt låg arbetsbelastning. Tre personer har omhändertagit med stöd av LOB (lagen om omhändertagande av berusade personer), varav en misstänks för ringa narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten. Ingen person har skadats i samband med olyckan.

I övrigt:

Kl 01:23 Umeå

Bilist stoppas för kontroll vid Kronoparken. Bilen har brukandeförbud och körförbud. Föraren får en ordningsbot (böter).

Kl 03:57 Åsele

Larm inkommer från en camping. Personer uppges ha tagit sig in i en lokal.

Ingen person är kvar på platsen när polis kommer dit. Patrull genomför en brottsplatsundersökning och säkrar vissa spår. En anmälan gällande skadegörelse kommer upprättas.

Kl 06:43 Robertsfors

En singelolycka har inträffat på E4:an vid Bygdeå, i norrgående körfält. En mindre lastbil uppges ha kört in i mitträcket och därefter ned i diket.

Ingen person ska ha skadats i olyckan. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen