Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

19 juli 07:34, Sammanfattning natt, Jönköping

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

07.15 polisen har hittills hanterat ett 40-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen har gripits men en har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

01.59 vid en rutinkontroll av en bil i Vaggeryd blev föraren misstänkt för rattfylleri efter att han blåst positivt i polisens sållningsinstrment. En man i 30-årsåsldern fick följa med för provtagning och förhör.

03.31 samtal till polisen om att ett företagsinbrott hade upptäckts i Vetlanda. Någon har krossat en glasruta och tillgripit verktyg, oklart hur mycket. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om stöld genom inbrott. Det finns ingen misstänkt.

06.59 larm till polisen om att en trafikolycka inträffat på riksväg 40 i Järabacken. Polisen åkte till platsen och det visade sig att en bilist hade kört på ett rådjur och sedan kört i diket. Föraren chockades men i övrigt är skadeläget oklart. bilen fick bärgas från platsen. En eftersöksjägare kallades till platsen för att söka efter rådjuret. Ingen misstanke om brott.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen