Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 02 juli 07:38

02 juli 00:53, Mord/dråp, försök, Växjö

Försök till mord, Kungsgatan.

Polis och ambulans larmas till Kungsgatan i Växjö med anledning av en misstänkt skottlossning. Det är flera uppringare till polisens ledningscentral som uppger sig hört höga smällar i området.

På platsen anträffar polispatrull en man med misstänkta skottskador. Mannen förs in till sjukhus med ambulans. Brottsplatsen spärras av och en teknisk undersökning genomförs. Polispatruller har även genomfört dörrknackning i området.

Ingen gärningsperson gripen i nuläget. En anmälan om försök till mord upprättas. Den skadade mannen är född -99. Han vårdas fortsatt på sjukhus, vi hänvisar till sjukvården för uppgift om skadeläge.

Vi söker vittnen. Har du gjort iakttagelser i samband med händelsen? Hör isåfall av dig till polisen på 114 14 och be att få lämna tips, alternativt via nedan tipsformulär.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen