Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

02 juli 05:50, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Här följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Jenny Widén.

00.13 Halmstad, narkotikabrott
På Hotel Tylösand omhändertas en stökig man i 30-årsåldern. Han misstänks vara narkotikapåverkad och tas med för provtagning. Han rapporteras för våldsamt motstånd och eget bruk av narkotika.

02.53 Kungsbacka, vårdslöshet i trafik m.m.
På E6 i höjd med Kungsbacka kör en bil ifrån en polispatrull vid stoppförsök. Bilen kör i hög hastighet E6 norrut men vid Åbromotet stannar bilen. De två män i 30-årsåldern som färdades i bilen tas med för provtagning. Föraren misstänks för olovlig körning, vårdslöshet i trafik, rattfylleri samt att inte ha stannat på polismans tecken. Passageraren misstänks för eget bruk av narkotika.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen