Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

02 juli 05:50, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Här följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Jenny Widén.

00.15 Vårgårda, försök till grov stöld
Vittnen ser hur en man slår sönder en ruta till en vårdcentral på Centrumgatan. Mannen försöker ta sig in på baksidan av vårdcentralen men polis som snabbt är på plats kan gripa honom. Polisen skriver en anmälan om försök till grov stöld.

00.57 Mark, drograttfylleri
På länsväg 1627 i Hyssna stoppas en bilist för kontroll. I bilen färdas en man och en kvinna som båda visar tecken på narkotikapåverkan. De tas med för provtagning och mannen, som var förare, rapporteras för drograttfylleri, och kvinnan rapporteras för ringa narkotikabrott.

01.59 Götene, brand
Larm om brand på Dafgårds fabriker i Källby. Enligt räddningstjänsten har det börjat brinna i en fritöslinje och sedan spridit sig i ventilationen. Inga uppgifter om personskador. Polisen skriver en anmälan om brand utan misstanke om brott.

02.53 Mariestad, rån
På Mariegärdesväg har en man blivit rånad och knivskuren. Han uppger att fyra personer sökt upp honom utanför entren till huset där han bor. De har knivskurit honom i ena armen och ena axeln och därefter har de stulit gods från hans lägenheten och försvunnit från platsen. Mannen, som är i 30-årsåldern, förs till sjukhus men ska inte ha livshotande skador. Ingen gripen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen