02 juli 07:09, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens händelser i polisområde Jönköping.

06.56 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 50-tal händelser, huvudsakligen utan brottsmisstankar.Ingen har gripits eller omhändertagits, två har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.03 vid en rutinkontroll av en bilist i Skillingaryd blir föraren, en kvinna i 35-årsåldern, misstänkt för olovlig körning.

00.21 larm om trafikolycka i Stenberga Vetlanda där en bilist hade kört av vägen och ner i diket. En man i 60-årsåldern klagade på nacksmärtor och fördes till sjukhus med ambulans. Det finns ingen misstanke om brott. Bilen bärgades.

05.18 vid en rutinkontroll av en bilist på länsväg 515 vid Kållerstad blir föraren, en kvinna i 35-årsåldern misstänkt för rattfylleri och olovlig körning.

06.02 vid en rutinkontroll av en bilist i Eksjö blir föraren, en man i 20-årsåldern misstänkt för drograttfylleri. Han fick följa med på provtagning och förhör.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen