Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

02 juli 07:04, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

En person har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En mc-förare i Piteå har bötfällts för körförbud och en bilist i Kiruna har bötfällts för trafikbrott.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:06 Misshandel, Luleå
Polis beordras till Örnäset med anledning av en misshandel. Enligt anmälaren ska en för honom okänd man ha ringt på dörren och i samband med att anmälaren öppnade fick han ett slag. Gärningspersonen lämnade därefter platsen. Anmälaren, en man, skjutsas av polis till sjukhus. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan om misshandel.

23:25 Trafikkontroll, Piteå
Polisen har haft en nykterhetskontroll på länsväg 506 i Pitholm. Samtliga förare som kontrollerades var nyktra, utan anmärkning.

05:55 Trafikkontroll, Luleå
Polisen har haft en hastighetskontroll i Innerstaden. Patrullen utfärdade tre ordningsbot för hastighetsöverträdelse och omhändertog ett körkort.

06:36 Trafikkontroll, Kiruna
Under morgonen har polisen haft en trafikkontroll på E10 i Alttajärvi. Samtliga förare som kontrollerades var utan anmärkning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen