Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

02 juli 07:14, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:11 Trafikolycka, Umeå
Larm inkommer om en trafikolycka på Bruksgatan i Hörnefors. Enligt initiala uppgifter har en mopedist kört in i sidan på en epa-traktor. Mopedisten fördes med ambulans till sjukhus. En anmälan gällande trafikolycka upprättas för vidare utredning.

02:33 Larm inbrott, Lycksele
Polis beordras till en adress i Lycksele centrum efter ett inbrottslarm. Patrullen söker igenom byggnaden, men utan att anträffa någon. Det är oklart om någon varit inne i lokalen. Patrullen upprättar anmälan om försök till stöld genom inbrott.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen