Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

02 juli 10:58, Arbetsplatsolycka, Avesta

Angående händelse i Avesta centrum under förmiddagen

Under förmiddagen inkom larm om att en mansperson i ca 55 årsåldern hittats skadad i samband med lastning av en lastbil bakom en restaurang i Avesta. Den medvetslöse mannen hittades skadad och medvetslös samt fördes med ambulans till Avesta sjukhus. På sjukhuset kunde konstateras att mannen avlidit.

På grund av initiala oklara omständigheter beslutade jourhanvande fu ledare om att inleda en förundersökning om vållande till annans död genom arbetsplatsolycka och ett antal förundersökningsåtgärder vidtogs. Ganska kort tidsrymd därefter hade sådana uppgifter kunnat fastställas att fallet omrubricerades till arbetsplatsolycka och eventuellt tillsammans med plötslig sjukdom. 

Anhöriga till den avlidne är underrättade om dödsfallet. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen