Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

02 juli 16:57, Stöld, Linköping

Flera stölder av trädgårdsmöbler på samma gata.

Polisen fick förra måndagen, 24/6, flera anmälningar om stulna trädgårdsmöbler. Någon gång mellan söndag kväll och måndag morgon ska flera hushåll på samma gata i området Mariedal, Malmslätt, Linköping, ha drabbats. Fyra anmälningar har kommit in till polisen, men enligt dessa ska fem grannar i samma radhuslänga ha blivit av med möbler. Det handlar totalt om sex fåtöljer, två soffor, ett par bord och en låda för dynor. Allt tillverkat i konstrotting. Hela soffgrupper har stulits. De har stått på uteplatser på framsidan till radhusen.

Inga iakttagelser om personer eller fordon som kan sättas i samband med stölderna har kommit till polisens kännedom. Polisen har därför beslutat att inte inleda förundersökning i något av ärendena. Det finns helt enkelt för lite att gå på, och då ska polisen rikta resurserna mot de ärenden där det finns potential att nå framgång. Förundersökningarna kan öppnas om ny information kommer fram.

Den eller de som stal möblerna bör ha haft ett släp eller en skåpbil för att få med sig godset. Stölderna ska ha skett någon gång från midnatt till 05.30 på måndagsmorgonen den 24 juni. Om någon har sett något eller har annan information som kan leda ärendena framåt, bör man ringa polisen på 114 14.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen