Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 20 juli 11:02

20 juli 10:06, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Jämtlands län, ett urval av nattens polisverksamhet mellan klockan 00.00-07.00.

00.36 Knivlagen, Frösö centrum, Östersund
En polispatrull stoppar och kontrollerar en personbil. I bilen anträffas två knivar som tas i beslag. En anmälan om brott mot knivlagen har upprättats.

01.01 Fylleri, Frösö centrum, Östersund
En man i 55-årsåldern omhändertagen för fylleri enligt LOB och medförd till polisstationen för tillnyktring.

01.40 Rattfylleri, Lillhärdal, Härjedalen
En polispatrull stoppar och kontrollerar en man i 45-årsåldern som blåste positivt i patrullens sållningsinstrumet. Mannen medtas för kroppsbesiktning (provtagning) och förhör. En anmälan om rattfylleri har upprättats och mannens körkort har omhändertagits.

01.40 Fylleri, Karlslund, Östersund
En man i 55-årsåldern omhändertagen för fylleri enligt LOB och medförd till polisstationen för tillnyktring.

01.42 Fylleri, Odenslund, Östersund
En man i 65-årsåldern omhändertagen för fylleri enligt LOB och medförd till polisstationen för tillnyktring.

03.16 Misshandel, centrum, Östersund
Polis kallas till centrala Östersund där en kvinna ska ha blivit slagen av en man. Kvinnan och det sällskap hon ska på något vis ha kommit i kontakt med tre män som uppträtt hotfullt mot dem varpå en av männen också slår kvinnan på munnen. En anmälan om misshandel har upprättats och förhör.

Korrigering klockan 11.02: Tidigare uppgifter om att den misstänkte mannen hade lämnat platsen när polispatrullen anlände är inte bekräftade.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen