Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 21 juli 09:39

20 juli 17:30, Mord/dråp, Stockholm

På lördagsmorgonen vid 08-tiden var ambulanspersonal och polisen på plats vid Västberga gårdsväg då en förbipasserande funnit en skadad man.

Mannen fördes till sjukhus. Brottsoffret var inte talbar när han fördes till sjukhus med ambulans. I den utredning som polisen gjorde på plats kom det fram uppgift om att den okände gärningspersonen hade använt ett tillhygge vid misshandeln.

Under dagen avled brottsoffret och brottsrubriceringen är ändrad till mord. En person är gripen och misstänks för mord, den personen ska förhöras under kvällen.

Platsen där mannen anträffades är utomhus och är avspärrad så att tekniker kan söka och säkra eventuella spår.

Uppdatering klockan 21:06
Polisen fortsätter utredningsarbetet med bland annat att underrätta den avlidnes anhöriga. Den person som greps är anhållen misstänkt för vållande till annan död samt grov misshandel.

Uppdatering den 21 juli klockan 09:34
Polisen har underrättat den avlidnes anhöriga. I den pågående förundersökningen kommer polisen arbeta med att ta reda på vad som har hänt. Det görs genom att prata med de personer som kan ha uppgifter att lämna. Den tekniska undersökning som skedde utomhus på Västberga gårdsväg i går är avslutad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen